Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

‘Rød Meddelelse’ Ud På Netfli;; T ;itterati Deler Synspunkter På Rock-Gal Gadot-Ryan Starrer

‘Rød Meddelelse’ Ud På Netfli;; T ;itterati Deler Synspunkter På Rock-Gal Gadot-Ryan Starrer

Be First!
by november 15, 2021 Underholdning

I en udgivelsesstrategi, der ofte blev vidne til, var Red Notice den seneste til at ramme teatre for en begrænset udgivelse i kun en uge før venturing på en over-the-Top platform. D .ayne Johnson-Ryan Reynolds-Gal Gadot starrer ramte Netfli.fredag.

De indledende anmeldelser på filmen var dukket op, da kritikere så filmen en dag før udgivelsen på November 12 og publikum i USA fangede den teatralske udgivelse. I mange lande vil Netfli.imidlertid være den eneste tilgængelige platform til at se den. Mange neti .ens, herunder i Indien, tog til T .itter for at dele deres synspunkter på Red Notice, da det blev udgivet på fredag.

Indianere, andre netizensens gennemgår Rød meddelelse efter sin Netfli after-premiere
Meget gerne sin internationale premiere, Red Notice modtaget blandede anmeldelser fra neti .ens i Indien og andre dele af verden.

En Indisk skrev, at det var “ikke en film’, og bare en ‘ego-boost’ for Hollywood superstjerner, og tilføjede, at filmen manglede script, dybde, karakterisering, storytelling og evnen til at udtrække følelser fra publikum.

En T .itter-bruger skrev, “denne Red hot heist holdt mig underholdt indtil slutningen, en sjov 2 timer at tilbringe med 3 største filmstjerner på planeten. Du godeste! disse fejende drone skud i actionsekvenserne var slick & jeg er alt i for efterfølgeren.sic)”

En anden T .eeted, at det havde ‘masser af Action, vendinger og underholdning’. En T .itter-bruger hyldede ‘fantabulous performance’ af hovedrollen, og at hver scene var ‘interessant.’Endnu en skrev, at tilstedeværelsen af de tre stjerner var nok.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*