Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

Malaika Arora fejrer børns dag på sæt af ‘Indiens Bedste Danser’; se

Malaika Arora fejrer børns dag på sæt af ‘Indiens Bedste Danser’; se

Be First!
by november 15, 2021 Underholdning

Malaika Arora nød børnedag med nogle fans på sætene til Indiens bedste danser og delte en kort video af hendes fest. Skuespilleren klædte en fantastisk bodycon kjole, og små børn løb til hende, da hun sad i dommerstolen. Hun blev også set trække en af børnenes kinder, efter at han gjorde det samme med hende.

Malaika Arora fejrer børnedag på sætene til Indiens Bedste Danser
I videoen, der deles af Malaika Arora, kunne hun ses omgivet af små i anledning af Børnenes dag. Hun holdt en af pigens hænder, og en ung dreng trak hendes kind. Hendes reaktion var uvurderlig, da hun gjorde det samme mod ham. Som glæden ved små ting ved, når Chai mødte Toast spillede i baggrunden, hun gav børnene en gruppe knus. Børns dag, barnet i dig, sjov debut, og Indiens bedste danser var nogle af de hashtags, hun ledsagede sit indlæg med.

Malaika Arora var for nylig i nyhederne, efter at Arjun Kapoor dedikerede et sødt Instagram-indlæg til hende. Billedet syntes at være en oprigtig fra en Di .ali fest duoen deltog. Arjun kunne ses smilende fra øre til øre på Malaika, der kiggede ned, da hun bedøvede i en lyserød saree. Klædt i helt sort traditionel påklædning, Arjun skrev, “Når hun griner af min vrøvl, hun gør mig glad…@malaikaaroraofficial Tak @ak_paps for dette billede.”

Ligesom Malaika fejrede Arjun også børns dag, men tog en anden tilgang til hans fest. Han postede et barndomsbillede af sig selv, hvor han troede, at Ranveer Singh ikke havde noget på ham, på grund af hans påklædning. Han stak også sjov på sig selv, og det tøj, han kunne ses iført på billedet. Han var iført en farverig stribet T-shirt og har et par solbriller på. Han bar også et bælte, som faktisk var et reb, som han kaldte en ‘mode game-changer’. Billedteksten til det søde billede læste, ” @ranveersingh fik intet på min mini Ram-Jaane, Glad børnedag til mig!!! At reb bælte kunne være en mode spil-changer selv nu.”

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*