Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

Kourtney Kardashian ønsker forlovede Travis Barker på 46-årsdagen, indlæg HeartfeltMessage

Kourtney Kardashian ønsker forlovede Travis Barker på 46-årsdagen, indlæg HeartfeltMessage

Be First!
by november 20, 2021 Underholdning

Kourtney Kardashian og Travis Barker er de nye kærlighedsfugle i byen. Fra deres PDA (offentlig visning af kærlighed) til de mest drømmende forslag giver de to ofte par mål til deres fans og tilhængere. Da den amerikanske musiker vendte sig 46 søndag den 14. November, brusede Kourtney kærlighed til ham i et Instagram-indlæg.

Tager til hendes Instagram håndtag, Kourtney delte en serie af billeder med sin mand til at være. Mens Kourtney havde en sort trykt t-shirt med matchende bukser, Barker sportede et par røde bukser og en kasket. Deling af fotos, Kourtney skrev en inderlig note til Barker og henvendte sig til ham som hendes “favorit alt.”Hun skrev,” min favorit alt. Tillykke med fødselsdagen til dig min baby! (sic)” Travis Barker reagerede på stillingen og takkede sin forlovede.

Opkald Kourtney hans soulmate, Blink 182 trommeslager skrev, ” du er en drøm, min soulmate min alt, hvad jeg elsker dig . sic)”

Kim Kardashian og Khloe Kardashian brusede også kærlighed på parret. Mens Kim skrev, “den sødeste. Tillykke Med Fødselsdagen Trav, (sic)” Khloe kommenterede, “Tillykke Med Fødselsdagen Travis! Sådan en sød fødselsdag besked! I fortjener det bedste. sic)”

Kim Kardashian ønsker Travis Barker på fødselsdag
Kim Kardashian brusede også kærlighed på fødselsdagens dreng Travis Barker. Den amerikanske socialite delte et foto af hende med Travis og Kourtney fra en begivenhed. Deling af billedet, hun kaldte Barker en” fantastisk person ” og indrømmede, at hun er glad for, at han er en del af Kardashian-Jenner-familien. Billedteksten læses, ” Tillykke Med Fødselsdagen Trav! Du er en fantastisk person, og jeg er så glad for at du er en del af vores familie! XO.”

Kourtney Kardashian og Travis Barker begyndte angiveligt at gå ud i 2019. Imidlertid, Barker gjorde hans holde op med Kardashian debut to år før, da han blev Kourtney nabo. Parret blev vokal om deres romantiske forhold tidligere på året. Den Oktober 18, Travis Barker dukkede spørgsmålet op i udendørs omgivelser, på en strand. Trommeslageren havde alt planlagt, da han foreslog socialiten, mens han var omgivet af roser og stearinlys. Kourtney overraskede sine fans med et par fotos fra strandforslaget og skrev dem med “for evigt.”

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*