Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

Hvem byggede East Bay Mystery Wallsalls i Californien?

Hvem byggede East Bay Mystery Wallsalls i Californien?

Be First!
by oktober 30, 2021 Historie

East Bay Mystery Wallsalls strækker sig 50 miles langs Californiens landskab. I dag er det stadig ukendt, hvem der skabte strukturerne.

I stedet for at henlede opmærksomheden fra arkæologer, de ser ud til at have ignoreret strukturerne. Som andre tidlige steder i Amerika, de ser ud til at pege på muligheden for, at der er meget mere i vores historie, end vi ved. I America Unearthed serien, vært og retsmedicinsk geolog Scott .olter udforsker East Bay Mystery Wallsalls nær San Francisco Bay.

“Jeg kan ikke tro, at en mur så stor, der strækker sig 50 miles langs Californiens landskab, aldrig er blevet undersøgt af moderne forskere,” siger .olter.

Wololter finder ud af, at muren, der nogle steder står omkring otte meter høj, strækker sig under jorden. Ved at studere stenen antyder et lag omkring klippens kerne, at de har været på plads i mindst 200 år. Stenene kan dog være meget ældre. Hvem byggede East Bay Mystery Wallsalls?
Bygget af indfødte amerikanere
Naturligvis er den nemmeste forklaring på muren, at de indfødte amerikanere byggede den. I bekræftende fald, hvilket formål ville det have tjent? Bygning af sådanne vægge ser ikke ud til at være noget lokale stammer ville typisk have gjort. Hvorfor skulle de have brug for en 50-mile væg? Det synes bestemt ikke sandsynligt.

Lemurians
En af teorierne er, at Lemurianerne fra den mytiske ø Mu konstruerede East Bay Mystery Wallsalls. Historier om Lemurien blev populære i 1864, da den britiske .oolog Philip Lutley Sclater foreslog, at lemurer fra Madagaskar stammer fra en mistet landmasse i Det Indiske Ocean.

I 2013 opdagede geologer spor af et tabt kontinent i Det Indiske Ocean, der nu kaldes Mauritia. Forskere konkluderede at Mauritia “engang var en lille del af et meget større ‘superkontinent’ der omfattede Indien og Madagaskar, kaldet Rodinia,” bemærkede National Geographic. Mauritia druknede imidlertid under havet for omkring 85 millioner år siden.

Giganter
I begyndelsen af 1900 ‘ erne foreslog en University of California kemiprofessor ved navn Henry Coffinberry Myers, At kinesiske migranter kunne have bygget Muren. Men disse var ikke kinesere, men giganter:

Ifølge K ked:

“Objekterne, som Myers sagde, at han havde afdækket under strejftog i bakkerne, omfattede et “fem-faced stenbillede”, stenøkser og stykker keramik. Myers sagde, at mineralforekomster på det udskårne stenbillede beviste, at det var 1.000 til 10.000 år gammelt.

Professoren foreslog væggene var et tegn på, at giganter engang havde boet i Californien.

Myers og andre eksperter, som kronikken kontaktede, sagde, at artefakterne og væggene i bakkerne var bevis for, at tidlige bjergbeboere — måske giganter, der havde fået enorm styrke ved at løfte store klipper — var migreret fra Kina.”

Efter offentliggørelsen forlod professoren Berkeley. Ming-Dynastiet Opdagelsesrejsende
Kineserne havde en stærk maritim flåde så langt tilbage som det 11.århundrede. Kunne de gøre det over hele verden?

Som vi ved, kineserne er kendt for deres væg-bygning, med Den Kinesiske Mur i Kina er det mest berømte eksempel afsluttet i Ming-dynastiet.

For at bekræfte ethvert forhold mellem væggene rejste traveledoltard til Kina. Der talte han med Kina Great wallall Society næstformand Dong yaohui.

Efter at have set på vægfotos fra Californien, siger Yaohui, at strukturerne ligner dem, der er skabt i det nordlige Kina omkring 200 F.kr. Kendt som “vilde vægge” ses disse ældre strukturer ikke ofte af turister.

Så langt tilbage som 700 f. kr. brugte kineserne de vilde vægge til at se og advare om at nærme sig fjender. Hvis en fjende dukkede op, ville de tænde ild og bølge flag for at advare andre længere ned ad muren.

Ming-Dynastiet Kort
Senere i Sho .et diskuterer .olter utrolige kinesiske ekspeditioner under Ming-dynastiet med antropolog Dr. Gunnar Thompson.

Thompson forklarer, at under Ming-dynastiet, den gyldne æra af kinesisk historie, opdagelsesrejsende Admiral .heng han befalede over 200 skibe på syv oceaniske ekspeditioner. Så mange som 28.000 mænd var på commandheng han kommando.

Nogle af skibene var 500 fod lange, enorme “skatteskibe”, der transporterede hundreder af mennesker. Fra 1405 AD indtil 1433 AD, exploredheng han udforskede Kinas kyst til den afrikanske kyst, der dækker mindst 11,000 miles.

Da de udforskede, skabte de kort over, hvad de fandt. Nogle af disse kort fra Shan Hai Jing, “Collection of the Mountain and the Seas,” afslører, at kineserne måske har nået det langt forbi Afrika. Faktisk antyder kortene, at de lavede det hele rundt om i store dele af kloden. Ser man på et kort, bemærker Thompson, at det viser Nord-og Sydamerika og detaljer som en “Bright Chasm Mountains”, muligvis hvad vi kender som Grand Canyon.

Det minder os om, 1909 Arizona Gazette historien om en mystisk hule, fyldt med gamle artefakter fra hele verden. Nogle blev sagt at være” orientalsk ” i udseende, med en siges at ligne Buddha.

Andre kort viser tydeligt, at kineserne syntes at lære en hel del om Amerika i 1435, længe før Christopher Columbus i 1492.

“I mange tilfælde er disse gamle kort som fingeraftryk. De er den slags bevis, du kigger efter på et kriminalitetsscene, der fortæller dig nøjagtigt, hvem der gjorde kortet,” siger Thompson. Marco Polo i Californien?
Thompson hævder, at disse gamle kort er bevis på den italienske købmand Marco Polos udforskninger i det 13.århundrede. Utroligt, de skildrer, hvad der ser ud til at være konturen af Californiens kystlinje og en rå kontur af Nord-og Sydamerika.

Thompson teoretiserer, at Polo måske ikke kun har været en opdagelsesrejsende, men arbejder i hemmelighed som spion for Pave Innocent IV.

“Marco Polos rigtige job var at gå ud på disse kinesiske ekspeditioner over Stillehavet og kortlægge hele Nordamerikas kyst,” siger Thomspon. “Så kortene viser, at han tjente som spion.”

Da Polo vendte tilbage, informerede han paven om, hvad de kinesiske ekspeditioner havde opdaget. Ser man på den første moderne atlas af Abraham Ortelius i 1580 ‘ erne, ser vi Nordamerikas vestkyst. Vi ser også de mongolske territorier Kublai Khan, som var Polos chef.

“Hvad dette kort beviser er, at der var førkolumbiansk udforskning helt ned ad Nordamerikas vestkyst,” siger .oltard. Måske kom Marco Polo til San Francisco-området, hvor East Bay Mystery Wallsalls står?

Gamle Kinesiske Ankre
Wololter forklarer, at han har set store sten båd ankre fundet ud for kysten af Los Angeles. Muligvis, kinesiske handlende forlod ankre bag. Da de er så gamle og forværrede, det er ikke muligt at datere dem. Dermed, de kunne være tusinder af år gamle eller fra nyere tid, længe genstand for debat.

I 1982 delte ne.York Times en artikel om Californiens historiker Dr. Frank J. Frost. Han hævdede, at ankerne var blevet ” tabt af kinesiske fiskere, der bor i Californien for mindre end 100 år siden.”

“En kinesisk marinehistoriker har bekræftet, at stenankrene er af en type, der bruges i Kina i tusinder af år,” skrev The Times.

Frosts påstand om, at kinesiske fiskere lavede ankre for nylig fra California shale, var i strid med andre antropologer. De hævdede, at stenene kom fra Kina og var gamle, før Columbus. En kinesisk medaljon i Appalacherne
I håb om at finde håndgribeligt bevis på en forbindelse mellem Kina og Californiens vægge, visitsolter besøger Columbus, Ohio. Der ved Heartland Bank viser historikeren Dr. Siu-Leung Lee ham en kinesisk medaljong fundet i North Carolina i 1993.

Lee siger, at en skattejæger fandt medaljonen begravet fire inches under jorden i det vestlige North Carolina.

Interessant nok bærer medaljonen en kinesisk inskription i midten med kejser .uandes navn på den. Xuande regerede under Ming-dynastiet lige før den sidste syvende ekspedition af Admiral .heng He.

Muligvis var medaljonen en gave, der endte med at blive handlet blandt indianere? Den ‘Umulige Sorte Tulipan’
Dernæst fortsætter Dr. Lee med at vise Wololter et kort kaldet kunyu .anguo mapuantu-kortet, der først blev offentliggjort i 1602.

Dette kort har kaldenavnet” The Impossible Black tulipan ” på grund af dets sjældenhed, der engang solgte 1 million dollars til James Ford Bell Trust. Kun få eksemplarer var kendt, med et i Vatikanets biblioteker. Sikkerhedskopierer dette historien om en spion for en pave?

Kortet viser især detaljer om Nord-og Sydamerika, men udelader vigtige europæiske byer. Desuden ses Kina som verdens centrum. Måske er dette ikke den italienske missionær Matteo Riccis arbejde, som det ofte tilskrives?

Dr. Lee hævder, at kineserne skabte kortet omkring 60 år før Columbus satte sejl. Nogle detaljer er bemærkelsesværdige, som at navngive Florida” Land of Flo .ers “og” humped o .en”, der beskriver amerikansk bison. Det er klart, at den, der lavede kortet, var tæt bekendt med Nordamerika.

For eksempel bemærker Lee et kinesisk ord på kortet, der lyder som “Ap-o-chan” som ordet “Appalachian”, der bruges i dag. Som nævnt er Appalacherne, hvor skattejægeren hævdede at have fundet den kinesiske medaljon.

“Du blæser låget af alle lærerens langvarige overbevisninger om Amerikas historie,” siger .olter.

Efter at have overvejet det hele, ser det ud til, at kineserne ankom til Californien længe før Columbus.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*