Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

‘Det sociale netværk’ forfatter Aaron Sorkin åbner op for biografisk Dramas efterfølger

‘Det sociale netværk’ forfatter Aaron Sorkin åbner op for biografisk Dramas efterfølger

Be First!
by november 15, 2021 Underholdning

Forfatteren af den kritikerroste film det sociale netværk, Aaron Sorkin, diskede om en mulig efterfølger til filmen. Den biografiske film blev udgivet tilbage i 2010, og skildrer grundlæggelsen af social networking website Facebook. Filmen fremhævede Jesse Eisenberg som grundlægger Mark Zuckerberg, sammen med Andrew Garfield som Eduardo Saverin, Justin Timberlake som Sean Parker, Armie Hammer, som Cameron og Tyler Winklevoss, og Max Minghella som Divya Narendra.

Det sociale netværk for at få en efterfølger?
ScreenRant sagde Aaron Sorkin i et intervie.med The Holly .ood Reporter, forfatteren af filmen, at han håber, at der kan laves en efterfølger til det sociale netværk. Sorkin har tidligere talt om potentialet for en fortsættelse af filmen og erklærede, at han ville være om bord, hvis instruktør David Fincher accepterede at instruere.

Han sagde: “svaret på dit spørgsmål er nej, jeg er ikke færdig med at arbejde med store direktører, og Fincher ville helt sikkert være øverst på listen…Jeg synes, hvad der har foregået med Facebook de sidste par år, er en historie, der er meget værd at fortælle, og der er en måde at fortælle det som en opfølgning på det sociale netværk, og det er så meget som jeg ved.”

Den biografiske film om Mark .uckerberg og grundlæggelsen af Facebook tjente Sorkin en Oscar for bedst tilpassede manuskript. Det sociale netværk blev tilpasset fra Ben me .richs bog fra 2009 The Accidental Milliardaires. En stor kritisk og kommerciel succes, filmen angiveligt brutto $ 224 millioner på en $ 40 millioner budget og blev bredt anerkendt af kritikere, der roste Fincher retning, opførelser af cast, især dem af Eisenberg og Garfield.

Det blev kåret til en af årets bedste film af 78 kritikere, og udnævnt til den bedste af 22 kritikere, den mest af enhver film det år. Det blev også valgt af National Board of Revie.som den bedste film fra 2010. Ved den 83. Academy a .ards modtog den otte nomineringer, inklusive for bedste billede, bedste instruktør og Bedste Skuespiller for Eisenberg, og vandt tre bedst tilpassede manuskript, bedste originale Score og bedste filmredigering. Det modtog også priser for Bedste filmdrama, Bedste Instruktør, Bedste Manuskript og bedste originale Score ved 68th Golden Globe a .ards.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*