Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

Anupama ‘skuespiller Rupali Ganguly deler familiebillede på børnedag for ‘barnet i USA’

Anupama ‘skuespiller Rupali Ganguly deler familiebillede på børnedag for ‘barnet i USA’

Be First!
by november 15, 2021 Underholdning

Børns dag er ikke kun for småbørn og teenagere, men for alle, der har holdt barnet inde i dem i live. I anledning af Børnenes Dag ønskede flere Bolly .ood-og TV-berømtheder deres fans. Anupama-stjernen Rupali Ganguly behandlede også sine tilhængere med et familiebillede, da hun ønskede dem en Glad børnedag.

Tager til hendes Instagram håndtag, Anupama stjerne Rupali Ganguly delte en familie billede featuring sig selv, hendes mand og søn. Deling af billedet ønskede skuespilleren sin femårige søn Rudransh. I billedteksten nævnte skuespilleren, hvordan hendes søn nægter at posere for billeder. Hun ønskede også sine fans en Glad børnedag for barnet i alle og skrev: “til drengen, der for evigt nægter at stå stille for et billede, men på en eller anden måde overbeviser vi ham om (hans udtryk siger det hele!!!) Glad børnedag til min lille Rudransh og til barnet i os alle![sic].”

Rupali Ganguly deler ofte fotos med sin søn og mand via billeddelingsplatformen. Sidste måned delte skuespilleren et familiefoto af de tre, der holdt hinanden. På billedet klædte Rupali en gul og hvid kaftan, da hun omfavnede sin mand. Endnu en gang blev skuespillerens søn set uinteresseret i at blive klikket, da han havde lukkede øjne. Deling af billedet, Rupali skrev, ” vi har bogstaveligt talt hinandens ryg! Min verden af styrke, min verden at altid læne sig på, min verden holder mig stærk.”TV-celeb Delna.Irani påpegede Rudranshs udtryk og skrev: “se på rudransh” med en grinende emoji.

Detaljer om Anupama
På arbejdsfronten spiller Rupali Ganguly i øjeblikket i det mest populære TV-Sho.Anupama. Skuespilleren spiller anupamas titulære rolle, som genstarter sit liv, efter at hendes mand snyder på hende og gifter sig med en anden. Når hun går videre i livet, hun støder på en gammel ven, der står ved hendes side ved hvert trin. Den viser også har Sudhanshu Pandey som Vanraj Shah, Madalsa Sharma som Kavya Shah og Gaurav Khanna som Anuj Kapadia. Nidhi Shah, Præmis Kalnawat, Muskaan Bamne, Aashish Mehrotra, Tassnim Sheikh, Jaswir Kaur, Alpana Buch og Arvind Vijay spille biroller. Sho .et har i øjeblikket det højeste antal seere.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*