Skip to Content

Paxi.info

Jeg er ikke bange for døden

Adele Diskuterer Hendes Kamp Med Skilsmisse, At Være Enlig Forælder Med Oprah ;infrey; Læs

Adele Diskuterer Hendes Kamp Med Skilsmisse, At Være Enlig Forælder Med Oprah ;infrey; Læs

Be First!
by november 24, 2021 Underholdning

Den britiske sanger Adele er klar til at frigive sit nye album 30 senere i denne måned. Mens sangerinnen allerede har fremhævet sin skilsmisse fra Simon Konecki, hun åbnede for nylig for sine kampe om at skille måder fra sin partner og være enlig forælder i et intervie.med Oprah .infrey. Sangeren nævnte også, hvordan hun ville jonglere med sin karriere mellem sin personlige krise.

Den 15-gange Grammy a .ard-vindende sanger Adele gjorde sit comeback for et par uger siden med sin nye sang Easy On Me fra hendes kommende album 30. Sangteksterne skabte en brummer blandt hendes fans, da hun skrev den for at forklare sin skilsmisse til sin søn, når han bliver ældre. Sangeren havde for nylig en særlig CBS-koncert og også et intervie.med skuespiller og forfatter Oprah .infrey, hvor de diskuterede betydningen af Adeles nye sange og mest ventede album 30.

Adele forklarer teksterne til sine nye sange
Adele og Oprah sad under buerne i sidstnævntes rosenhave. Intervie .et blev frigivet den November 14, i en to-timers special, der indeholdt en forestilling af sangeren. Et klip af intervie ?et udgivet af CBS, Oprah læste de “mørke” tekster af Adeles nye sang Hold On og spurgte hende, “hvad foregik der?”I sit svar huskede Adele, hvordan hendes venner altid ville bede hende om at holde fast, når hun ville føle sig som teksterne i verset, som var: “jeg er sådan et rod. Jo sværere Jeg prøver, jeg regresserer. Jeg er min egen værste fjende. Lige nu hader jeg virkelig at være mig.”

Hun afslørede endvidere, at det var udmattende for hende at forsøge at fortsætte, da skilsmisseprocessen og ikke at kunne se sit barn hver dag ikke var hendes plan, før hun blev mor. Hun fortsatte og afslørede jonglering mellem at drive et hjem, drive en virksomhed, og at få folks opmærksomhed efter at have talt om hendes følelser var ikke noget, hun ville gøre mere. Sangeren sagde også, at hendes fødder gjorde ondt, mens hun gik igennem det hele.

Adele bandt knuden med sin lange tid beau Simon Konecki i 2018. Efter indgivelse af en skilsmisse et år efter, de to officielt skiltes måder i Marts, tidligere i år. De deler en niårig søn Angelo Adkins.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*